Konsert Hverven Kirkekoret - Sanger av Åge Samuelsen


Tid: 25.10.2020 kl.19:00
Sted: Sentrumskirken (HELE)

Untitled

Sangkveld - Aage Samuelsens sanger

Sentrumskirken søndag 25. oktober kl 1900

Aage Samuelsen også kalt «Broder Aage», var en norsk predikant, tekstforfatter og komponist av kristne sanger. Når broder Aage holdt konsert ble kirken fylt til randen av begeistrede publikummere. Han var en artist og entertainer og ble invitert til å opptre på store arrangement. I sin ungdom spilte han i danseband og mye av den svingende rytmen høres også i hans egne komposisjoner.

Sammen med Horten kirkekor og pianisten Fred Jorstad tar sangeren Jan Kristian Hverven oss med på et spennende møte med kjendisen, musikeren, predikanten og mennesket Aage Samuelsen. Med sin lune fortellerstemme, fantastiske sangstemme og glimt i øyet blir dette et hyggelig møte mellom broder Aage og publikum.

Velkommen til Sentrumskirken i Horten søndag 25. oktober kl 19.00.

Billetter kr. 150,- Forhåndsreservering av billetter SMS til 995 86 905 Vi har VIPPS.

Gjeldende smittevernsregler og 1 m avstand ( de som bor i samme husstand kan sitte tettere) Husk å vise omsorg til de rundt deg ved å holde avstand. Ved ankomst vil Navn/tlf bli notert og lagret i 10 dager og deretter makulert.

OBS: personer med symptomer på luftveissykdom eller som mistenker at de kan være syke med koronaviruset skal ikke komme på arrangementet. Dette gjelder også personer som er i hjemmeisolasjon eller i karantene. Les mer på fhi.no.

 

 

Tilbake