TårnAgent i Borre kirke


Bli med på spennende oppdrag ved/i Borre kirke 6. mars!

 

6. mars kl. 13-15 inntar TårnAgentene Borre kirke. Alle 3. klassinger er invitert (invitasjon kommer i posten til alle medlemmer i Den norske kirke - men alle er velkomne, så ta gjerne med en venn!).

TårnAgentene har kirka og kirkegården som hovedkvarter, sammen med sjefsagentene Tonje og Rahel som er trosopplærere.

TårnAgentene skal få bli bedre kjent i den spennende kirka på Kirkebakken , løse ulike oppdrag, høre bibelfortelling og gå opp i kirketårnet. Vi skal spise pølser, leke, oppdage kirka og ha ulike aktiviteter. I år blir opplegget litt annerledes enn tidligere år, og vi kommer til å være mest utendørs. Dersom været blir så dårlig at vi ikke kan gjennomføre utendørs blir det en digital løsning på Zoom, og alle påmeldte kan hente en aktivitetspose i kirka med oppdrag man kan løse hjemme. Vi krysser fingrene for godt og tjenelig vær! Informasjon kommer på sms til alle påmeldte i løpet av fredag 5. mars.

Siden vi skal være mye ute er det viktig med gode klær og sitteunderlag. Det serveres pølser i lompe/brød og drikke i løpet av samlinga.

Det er elektronisk påmelding til TårnAgent, skriv gjerne i kommentarfeltet hvilken skole barnet går på, og om vi skal ta hensyn til allergi eller andre ting det er viktig at vi vet om.

Påmelding Borre kirke (påmelding åpner 20. februar og stenger 4. mars kl. 23)

 

For mer informasjon, eller spørsmål, ta kontakt på e-post trosopplaerer@horten.kirken.no

Arrangementet er åpent for alle, og det er gratis å delta.

 

SMITTEVERN:

Det skal være trygt å delta på aktiviteter i kirkens regi, vi har høyt fokus på smittevern. Store deler av samlinga vil foregå ute, og vi deler i mindre grupper når vi skal opp i tårnet - for å kunne holde avstand til hverandre. Alle som er med på aktiviteten registreres med navn og mobilnummer, denne lista oppbevares innelåst og makuleres etter 14 dager. I den grad det er mulig deler vi barna inn i grupper fra samme barneskole, men vi legger selvsagt til rette for at vi skal kunne holde nødvendig avstand hele tiden.

 

Tilbake