TårnAgent i Borre kirke


Bli med på spennende oppdrag ved/i Borre kirke 29. januar!

 

29. januar kl. 13-1430 inntar TårnAgentene Borre kirke. Alle 3. klassinger er invitert (invitasjon kommer i posten til alle medlemmer i Den norske kirke - men alle er velkomne, så ta gjerne med en venn!).

TårnAgentene har kirka og kirkegården som hovedkvarter, sammen med sjefsagentene Rahel og Tonje.

TårnAgentene skal få bli bedre kjent i den spennende kirka på Kirkebakken, lete etter symboler, se på orgelet, høre bibelfortelling... Vi skal spise pølser, leke, oppdage kirka og ha ulike aktiviteter. I år blir opplegget litt annerledes enn tidligere år, grunnet smittevern. Vi får heller ikke gått opp i tårnet pga. anleggsarbeider i taket.

Dersom været blir så dårlig at vi ikke kan gjennomføre utendørs blir det en digital løsning på Zoom, og alle påmeldte kan hente en aktivitetspose i kirka med oppdrag man kan løse hjemme. Vi krysser fingrene for godt og tjenelig vær! Informasjon kommer på sms til alle påmeldte i løpet av fredag 28. januar.

Det serveres pølser i lompe/brød og drikke i løpet av samlinga.

Søndag 30. januar kl. 11 er det familiegudstjeneste i Borre kirke, TårnAgentene er også veldig velkomne til å bli med på denne og få noen oppdrag i løpet av gudstjenesten!

Det er elektronisk påmelding til TårnAgent, skriv gjerne i kommentarfeltet hvilken skole barnet går på, og om vi skal ta hensyn til allergi eller andre ting det er viktig at vi vet om. Av smittevernhensyn er det begrenset antall plasser til samlinga (maks 20 barn, i henhold til nasjonale smittevernregler om fritidsaktiviteter for barn).

PÅMELDING INNEN 27.01.KL 23 HER

 

For mer informasjon, eller spørsmål, ta kontakt på e-post trosopplaerer@horten.kirken.no

Det er gratis å delta på TårnAgent.

 

SMITTEVERN:

Det skal være trygt å delta på aktiviteter i kirkens regi, vi har høyt fokus på smittevern. Deler av samlinga vil foregå ute, og vi deler i mindre grupper når vi skal opp i tårnet - for å kunne holde avstand til hverandre. Alle som er med på aktiviteten registreres med navn og mobilnummer, denne lista oppbevares innelåst og makuleres etter 14 dager. Lista skal kun brukes til smittesporing. I den grad det er mulig deler vi barna inn i grupper fra samme barneskole.

 

Tilbake