Treffpunkt for 7. - 10.klassinger


Ungdomsklubb på fredager

 

Går du i 7.-10. klasse og kunne tenkt deg å treffe andre ungdommer og få nye venner? Da er Treffpunkt noe for deg! Dette er et samarbeid mellom Den norske kirke, Inspirekirken og Arken. Treffpunkt er annahver fredag kl. 18-20. Se lista under for å se hvor vi møtes. Vi er sammen for å leke, prate, spille brettspill, air-hockey, bordtennis og biljard. Vi har en andakt og rom for gode samtaler. Det er enkel servering, noen ganger lager vi mat og andre ganger er det snacks og drikke. Treffpunkt er et gratis tilbud.

NB: I vinterferien skal vi til Gravity: Fredag 26. februar kl. 17.30-19. På grunn av smittevernhensyn har vi ikke mulighet til å tilby skyss, så de som melder seg på må komme seg til Gravity på egen hånd. Vi oppfordrer til samkjøring hvis barna er i samme kohort (samme klasse på skolen eller er "klemmevenner"). Alle ungdommene som skal være med må melde seg på på forhånd. DIGITAL PÅMELDING HER INNEN 25.02.

Dato Aktivitet Hvor?
12.2 Just Dance og brettspill Sentrumskirka, Thoresens gate 3
26.2 Hopp og sprett Kl. 17.30-19: Gravity, Andebuveien 78.
12.3 Kreativt arbeid, jamming Stallen, Teatergata 2
26.3 Åpent Sentrumskirka, Thoresens gate 3
9.4 Kreativt arbeid, brettspill

Inspirekirken, Ferjegata 11

23.4 Åpent Ute?
7.5 Kreativt arbeid, brettspill Inspirekirken, Ferjegata 11
21.5 Åpent Ute?
4.6 Sommeravslutning med grilling og mesternes mester

Karljohansvern, Vollane

Spørsmål? Ta kontakt med oss på trosopplaerer@horten.kirken.no, andreas@inspirekirken.no, post@arken.no

Ønsker du å få sms før neste Treffpunkt? Send navn og nummer til trosopplaerer@horten.kirken.no så legger vi deg til på lista!

 

Tilbake