Venneklubben


- en klubb for ungdom med nedsatt funksjonsevne

 

VELKOMMEN TIL VENNEKLUBBEN!

Venneklubben er et møtested for ungdom med nedsatt funksjonsevne. Aldersgruppen er fra ungdomsskolealder og oppover. Vi møtes annenhver tirsdag i Skoppum kirke og vi er sammen fra  kl.17.30 -19.30.

Klubbkvelden består av flere ting: samling i kirkerommet hvor vi synger forskjellige sanger og hører en bibelfortelling.  Etter den samlingen er det tid for spill og aktiviteter. Vi er så heldige å få låne lokalene til den kommunale ungdomsklubben, så her er det mulighet for bordtennis, fotballspill, biljard, lufthockey og mange brettspill. Det er også god anledning til å sitte i sofakroken og prate sammen.

Kvelden avsluttes med kveldsmat. Som oftest har vi vanlig brød og pålegg, men noen ganger har vi litt ekstra. Vi tar hensyn til allergier og kosthold.

Det er flott hvis alle kan være til stede under hele klubbkvelden, men vi skjønner at det ikke alltid er like lett å få til. Så vi sier at på Venneklubben kan man komme og gå slik det passer.

Velkommen til dere som har vært der mange ganger før og velkommen til dere som kommer for første gang. Vi gleder oss til å møte dere.

Hvis det er noe spørsmål om Venneklubben, ta kontakt med diakon Anne Karine Jordsmyr, menighetskontoret i Sentrumskirken.

Tilbake