Tweens for 4.-7. klasse


Annenhver onsdag kl. 13-15 i Sentrumskirken

 

Tweens -høsten 2021

 

Velkommen til Tweens for deg som går i 4.-7. klasse! Vi samles i Sentrumskirken (Thoresens gate 3) annenhver onsdag kl. 13-15. Vi spiser sammen, spiller brettspill, kahoot, drar til Gravity/svømmehallen, er ute sammen, ser film og hører en bibelfortelling. Tweens er gratis. Ønsker barnet ditt å være med, send mail til Rahel på rk@horten.kirken.no. Vi trenger en oversikt over alle barna med mobilnummer til foreldre, navn på barnet, fødselsdato og skole.

Tweens ledes av prest Lise Horn og menighetspedagoger Rahel Kapstad og Tonje Folkestad.

 

25. august- trolldeig, vi spiser pizza

8. september- fortsetter med trolldeig/film

22. september- til Gravity: Påmeldingskjema vil bli sendt digitalt på SMS til foreldrene, som må melde på barnet innen 20.09. Barna som har vært på Tweens på minst en av de to første samlingene får første prioritet til å bli med. Felles avreise med buss fra Sentrumskirken. Oppmøte senest 1330, men det er mulig å komme fra kl. 13. Vi kjører til Gravity, hopper en time og er tilbake ved Sentrumskirken kl. 16. Ta med matpakke som vi spiser før vi drar, vannflaske og antisklisokker! 

6. oktober- 4. klasse lager buttons på frivilligsentralen, oppmøte i kirka. 5-7.klasse fortesetter med trolldeig/spill

20. oktober- film

3. november- til svømmehallen, vi spiser først og 1345 går vi sammen til svømmehallen. Vi bader fra kl. 14-15. Barna drar hjem direkte fra svømmhallen (evt. hentes der).

17. november- forberede familiegudstjeneste 21.11. Barna er med og planlegger

1. desember- juleavslutning med film og grøt.

 

 

Blir det endringer får dere SMS fra oss!

tre, gren, anlegg, blad, blomst, petal, feiring, banner, høst, fargerik, kart, lønneblad, munter, blader, festival, bakgrunn, jubileum, farget, grense, hilsen, gratulasjonskort, gyllen høst, fond, blomstrende plante, invitasjon, høsten begynnelsen, tekstboks, landanlegg

 

Tilbake