Familiemiddager i Åsgårdstrand kirke høsten 2020


Nå starter vi opp igjen med familiemiddag i Åsgårdstrand kirke!

 

Det blir tre samlinger høsten 2020 i samarbeid med søndagsskolen i Åsgårdstrand.

22. oktober blir det middag og en enkel familiegudstjeneste med utdeling av fire- og seksårsbok. Middagen og samlinga er åpen for alle, uansett om de er fire, seks eller seksti år!
19. november blir det kirkekino. Femåringer er spesielt inviterte, men alle er velkomne. Filmen passer for barn mellom 3-6 år. Det er digital påmelding til kirkekino. TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ (en påmelding per person, både barn og voksne må meldes på). Av smittevernhensyn blir det ikke middag, filmen starter kl. 17.30.
16. desember blir det julegrøt og juleverksted. Vi spiser grøt sammen før det blir en kort andakt  og hobbyverksted der vi lager fin julepynt. Digital påmelding kommer.

Familiemiddagene er gratis og er en del av menighetens trosopplæring. Det er obligatorisk påmelding til middagene, dette er både for å vite hvor mye mat vi skal ordne, og for å kunne bidra til evt. smittesporing i etterkant. Smitteverntiltak blir fulgt på alle familiemiddager.

Søndagsskolen i Åsgårdstrand ønsker flere medlemmer. Det er mulig å melde seg inn når man kommer på familiemiddag, og det koster 50kr per år å være medlem.

 

Tilbake