Utdeling av fire- og seksårsbok


Utdeling av fire- og seksårsbok på familiegudstjenester i Sentrumskirken og Åsgårdstrand kirke i uke 42 og 43

 

Høstens høydepunkt for mange spente fire- og seksåringer nærmer seg. Det er endelig klart for utdeling av de flotte bøkene i kirka! 

Søndag 18. oktober kl. 11 er det familiegudstjeneste i Sentrumskirken. Hit er alle fire-, fem- og seksåringer invitert. Det blir utdeling av fireårsbok til fireåringer (og femåriger som ikke fikk bok i fjor høst), og seksårsbok til de som fyller seks år i år. Gudstjenesten ledes av sokneprest Frode Magnar Andersen og organist Marianne Søraa. Trosopplærer Rahel Kapstad deltar. Dersom det skulle bli fullt i kirka får dere boka i døra.

Torsdag 22. oktober kl. 16.30 blir det familiemiddag med gudstjeneste i Åsgårdstrand kirke. Hit inviteres fire- og seksåringene spesielt, men alle er velkomne! Middagen og gudstjenesten er åpen for alle, uansett alder. Vi skal spise pølsakssuppe (som jo egenlig bare er et morsomt ord for grønnsakssuppe med pølser!) og etterpå blir det samling i kirkerommet. Det er påmelding til familiemiddagen slik at vi veit hvor mye mat vi skal lage. Send påmelding med antall personer, navn og et telefonnummer til tf@horten.kirken.no - gi også beskjed om vi skal ta hensyn til allergi.

 

I år ønsker vi at alle døpte fireåringer i Horten kommune skal få fireårsbok. Det betyr at vi i tillegg til samlingene vil dele ut boka i posten. Dersom du har eller kjenner en fireåring som ikke er døpt, men som ønsker denne fine boka, ta kontakt på trosopplaerer@horten.kirken.no så setter vi deg på lista. Bøkene leveres ut i løpet av oktober/november.

Tilbake