Babysang


Babysang for barn mellom 0-12 mnd på Borre menighetshus

 

Nå er vi i gang igjen med babysang i Borre menighetshus!

Det første kurset er fult, men det er satt opp et nytt kurs da det er stor etterspørsel!

Kurs nr. 2 starter mandag 19.10. kl. 1115. Da serveres det lunsj- en halv baguette (eller lignende) til hver voksen. Kaffe/te og vann. Sangstunden er fra kl. 1200-1230. Påmelding til kurs nr 2 her! 

Pris: 200 kr, vipps til 103635 (Arrangement, Horten sokn) ved oppmøte. Merk med "Babysang Borre 2". Dette inkluderer babysangkurs, mat, og drikke.

Ta med: Babyteppe som legges oppå matten som ligger klar. Varme ullsokker og vannflaske til deg som voksen anbefales!

Maks deltakere er 12. Dersom det er fult lukkes påmeldingen automatisk. Ved spørsmål ta kontakt med Rahel på rk@horten.kirken.no, eller på messenger: Rahel Kapstad. Det lages en messenger-gruppe for hver gruppe.

Les artikkelen om babysang fra 7. okt 20 i gjengangeren her!

Fokuset er deg og babyen!  Og det å videreutvikle deres nærkontakt ved hjelp av musikk, sang og rytme. Bruk den stemmen du har. Om du selv syns du synger surt eller ei, har rytmesans eller ei.

Vi både sitter ved mattene og går med babyene på armen i ring. Sanger som "Ingen er som du"- Ingerbjørg Bratland og Carolas "Himlen i min favn" er med.

Vi lærer regler som "Gå i skogen" "Se regndråper" og bruker de gamle "Lille Petter Edderkopp" og "Ro, ro til fiskeskjær". "Min båt er så liten", "Kjære Gud jeg har det godt" er med ."Jeg løfter deg opp, se her", "Hva skjer når slår på en tromme?"- og andre sanger fra Frelsesarmeen.


Vi forholder oss til kirkens smittevernregler. Dvs håndvask og en meters avstand. Alle får enkel liten boks med leker og rytmeinstrumenter som brukes av samme baby igjen neste gang.Ikke kom dersom dere har forkjølelsessymptomer.

Gruppe 1 starter kl. 1030 (oppmøte fra kl. 10)

Gruppe 2 starter opp med lunsj kl. 1115 og har sangstunden kl. 12-1230. 

Syng med den stemmen du har! Din stemme er det beste din baby vet.
 

 

Tilbake