Babysang


Babysang for barn mellom 0-12 mnd på Borre menighetshus

 

Nå er vi i gang igjen med babysang i Borre menighetshus!

Det første kurset er fult, men det er satt opp et nytt kurs da det er stor etterspørsel!

Kurs nr. 2 starter mandag 19.10. kl. 1115. Da serveres det lunsj- en halv baguette (eller lignende) til hver voksen. Kaffe/te og vann. Sangstunden er fra kl. 1200-1230. Påmelding til kurs nr 2 her! 

Pris: 200 kr, vipps til 103635 (Arrangement, Horten sokn) ved oppmøte. Merk med "Babysang Borre 2". Dette inkluderer babysangkurs, mat, og drikke.

Ta med: Babyteppe som legges oppå matten som ligger klar. Varme ullsokker og vannflaske til deg som voksen anbefales!

Kurset går over 10 uker (kurs nr 2 går over 9 uker). Siste gangen er 14.12.20 Da har vi en liten juleavslutning, der det deles ut en liten hilsen til babyene! Maks deltakere er 12. Dersom det er fult lukkes påmeldingen automatisk. Spørsmål? Ta kontakt med Rahel på rk@horten.kirken.no, eller på messenger: Rahel Kapstad

Mer info:

Les artikkelen fra 7. okt 20 i gjengangeren her!

Det lages en messenger-gruppe for hver gruppe, der vi kan holde kontakten for spørsmål, påminnelser og sosial kontakt underveis i høst. Der vil man også kunne si i fra om man ikke kan komme en mandag pga sykdom e.l.

Fokuset er deg og babyen!  Og det å videreutvikle deres nærkontakt ved hjelp av musikk, sang og rytme. Bruk den stemmen du har. Om du selv syns du synger surt eller ei. Om du har rytmesans eller ei.

Jeg skal kun være den som leder an sangen og bevegelser med babyen.

Vi både sitter ved mattene og vi reiser oss og går med babyene på armene i ring mens vi lytter og gynger litt til god musikk! Slik som "Ingen er som du"- Ingerbjørg Bratland og Carola sin "Himlen i min favn" og andre dansesanger. 

Vi lærer regler som "Gå i skogen" "Se regndråper" og bruker de gamle "Lille Petter Edderkopp" og "Ro, ro til fiskeskjær". "Min båt er så liten", "Kjære Gud jeg har det godt" .

"Jeg løfter deg opp, se her", "Danse sammen med deg" "Hva skjer når slår på en tromme?"- sanger fra Frelsesarmeen.

Jeg vil lage en Spotify-liste til de som ønsker å få den!
Vi forholder oss til kirkens smittevernregler. Dvs håndvask og en meters avstand. Ikke kom dersom du har forkjølelsessymptomer.

Har du ikke økonomi til dette, send e-post og skriv «gratis inngang Babysang» og ditt og babyens navn og send til post@horten.kirken.no

Gruppe 1 starter kl. 1030 (oppmøte fra kl. 10)- dette kurset er fult!

Gruppe 2 starter opp med lunsj kl. 1115 og har sangstunden kl. 12-1230. -dette kurset har noen få ledige plasser!

Vi bruker ingen felles leker som puttes i munnen. Alle får enkel liten boks med leker og rytmeinstrumenter som brukes av samme baby igjen neste gang.

Syng med den stemmen du har! Din stemme er det beste din baby vet.
Vi synger nye og gamle barne/babysanger 30 min. Når det nærmer seg jul tar vi julesanger.

Mvh Rahel Kapstad

 

Tilbake