Gudstjenester 4. juli


På søndag blir det gudstjenester i Horten kirke og Åsgårdstrand kirke

 

Søndag 4. juli er aposteldagen/6. søndag i treenighetstiden. Prekenteksten er henta fra Matt 16, 13-20

 

Alle deltakere må registreres ved inngangen med navn og telefonnummer. Lista oppbevares innelåst i 14 dager og skal kun brukes vet evt. smittesporing. Alle husstander sitter med en meters avstand til hverandre.

Det kan oppstå litt kø ved registreringa, og det er trangt i våpenhuset, så det kan være lurt å ha munnbind tilgjengelig når man kommer (det er ikke påbudt).

 

Horten kirke kl. 11 

Søndag formiddag kl. 11 blir det gudstjeneste med dåp og nattverd i Horten kirke. Ett barn bæres til dåp. Gudstjenesten ledes av prest Kjetil Frøysa og organist Marianne Søraa. Kollekten går til menighetens arbeid.

Det er plass til 150 mennesker i Horten kirke med dagens smittevernregler. Begge inngangsdørene (hoveddør og HC-inngang/sideinngang) brukes. De som vil sitte på prekestol-sida og høyre galleri går inn sideinngangen og de som vil sitte på døpefontsida og venstre galleri går inn hoveddøra. Man bruker samme dør når man forlater kirka.
 

Åsgårdstrand kirke kl. 11

Det blir gudstjeneste med nattverd i Åsgårdstrand kirke søndag formiddag kl. 11. Gudstjenesten ledes av sokneprest Carl-Ove Fæster og organist Øyvind Sundberg. Kollekten går til menighetens misjonsprosjekt. Det er plass til 55 personer på gudstjenesten med dagens smittevernregler.

 

Tilbake