Familieaktiviteter i november


I november er det mange aktiviteter for familier i kirkene våre. Alle aktivitetene er åpne for alle!

 

 

 

 

5. november: Middag og kino i Kirkestua på Nykirke

Torsdag 5. november kl. 16.30 er alle familier velkomne på middag og kino. 5-åringer får invitasjon i posten! Filmen egner seg for 3-6 åringer. Det serveres middag før filmen. 

DIGITAL PÅMELDING HER

 

8. november: Hobbykveld i Sentrumskirken

Velkommen til hobbystund for familier i Sentrumskirken kl. 16. Vi har aktiviteter med ulik vanskelighetsgrad. Barn må komme med en voksen, og man må belage seg på å hjelpe sitt/sine barn for å ivareta smittevern.

DIGTAL PÅMELDING HER

 

11. november: Familiemiddag på Borre menighetshus

Denne onsdagen kan du la matlaginga være og komme til menighetshuset kl. 16.30 for å spise deilig lapskaus fra Holes Delikatesse. Middagen er gratis, men krever påmelding på forhånd slik at vi veit hvor mye mat vi skal bestille. Påmelding med antall personer, navn og telefonnummer sendes til tf@horten.kirken.no 

Det blir også andakt ved sokneprest Carl-Ove Fæster og enkel kaffemat til slutt.

 

15. november: Familiegudstjeneste i Borre kirke

Det blir familiegudstjeneste kl. 11 i Borre kirke søndag 15. november. Ett barn bæres til dåp. Gudstjenesten ledes av sokneprest Carl-Ove Fæster. Det blir også utdeling av seksårsbok til de som fyller 6 år i år (eller kanskje det er noen som ikke fikk bok i fjor som ønsker å få den? Det er det mulighet til da!). Påmelding med navn på barnet sendes til tf@horten.kirken.no

 

18. november: Kirkekino i Sentrumskirken

Velkommen til kirkekino kl. 17.30 i Sentrumskirken. 5-åringer får invitasjon i posten, men kinoen er åpen for alle! Filmen passer for 3-6 år. Det serveres popcorn og drikke under filmen. Digital påmelding kommer!

 

19. november: Familiemiddag og familiegudstjeneste i Skoppum arbeidskirke

Kl. 16.30 serveres det pizza i Skoppum arbeidskirke med påfølgende familiegudstjeneste. Her blir det utdeling av seksårsbok til menighetens seksåringer. Skoppumkirkens barnekor synger. Familiemiddagen er gratis, men for å overholde smittevern og beregne mat er det påmelding. Digital påmelding kommer.

 

19. november: Familiemiddag og kirkekino i Åsgårdstrand kirke

Det blir også familiemiddag i Åsgårdstrand kirke 19. november kl. 16.30. Vi spiser pølse i brød/lompe før vi snurrer film. Det serveres popcorn til filmen. Arrangementet er åpent for alle, og 5-åringer er spesielt inviterte. Filmen passer for 3-6 år. Det er påmelding til middagen så vi kan beregne hvor mye mat vi skal lage i stand.

DIGITAL PÅMELDING HER

 

29. november: Familiegudstjeneste i Sentrumskirken

Det blir familiegudstjeneste med nattverd kl. 11 i Sentrumskirken. Barn som har deltatt på LysVåken er med og arrangerer gudstjenesten. 

 

 

 

 

Smittevern: Det skal være trygt å delta på aktiviteter i kirkens regi. Vi følger gjeldende smittevernregler fra FHI, Den norske kirke og kommuneoverlegen. Ved måltider og samlinger sitter man kohortvis eller på faste plasser. Det er påmelding og/eller registrering på alle arrangementer. Deltakerlister oppbevares innelåst i 10 dager før de makuleres, dette er for å kunne bidra ved evt. smittesporing. 

 

Tilbake