Familieaktiviteter våren 2021


Her er oversikt over arrangementer for familier denne våren.

 

 

Det kan komme endringer i denne planen dersom smittesituasjonen tilsier det. Vi følger anbefalinger fra sentralt og lokalt hold.

 

13. februar: Fastelavnsmoro i Sørlibakken

Denne lørdagsformiddagen blir det, tradisjonen tro, aktiviteter for familier. Vi krysser fingrene for fint vær slik at vi kan holde aktivitetene utendørs. Oppmøte i Sørlibakken ved Holtan ungdomsskole kl. 14. Vi går opp til Festningen, her blir det samling og rebusløp før vi går ned i bakken for pølsegrilling og aking. Mer informasjon og påmelding finner du her: Fastelavnsmoro for familier

 

14. februar: Familiegudstjeneste på Zoom

Vel møtt til digital familiegudstjeneste kl. 17. Gudstjenesten ledes av prest Lise Horn og kantor Åse Igland Berg. Trosopplærere Rahel Kapstad og Tonje Folkestad er med. Kanskje du har vært med på karnevalsgudstjeneste tidligere? Denne gangen kan du lage karneval hjemme hos deg selv hvis du vil, og blir med på en familievennlig samling på Zoom. 

 

21. mars: Påskeverksted og familiesamling på Zoom

På grunn av smittesituasjonen i kommunen har vi valgt å lage en digital samling. Alle påmeldte kan hente en pose med påskeaktiviteter i kirka, også møtes vi på Zoom for andakt, sang, gjennomgang av påskepynt fra posen og bingo! Etter samlinga kan man lage påskepynt hjemme i eget tempo. Samlinga blir 21. mars kl. 14 på Zoom, og de som er påmeldt kan hente aktivitetsposer i Åsgårdstrand kirke, Nykirke kirke eller Sentrumskirken på forhånd. Påmelding til påskeverksted er stengt, og vi har ikke flere poser igjen til utdeling. 

 

22. april: Familiemiddag og familiegudstjeneste, Nykirke

Vi samles i Kirkestua på Nykirke og spiser middag sammen kl. 16.30 før vi går over i kirka og har en enkel familiegudstjeneste/samling. Her blir det også utdeling av fireårsbok til de som er født i 2017. Middagen og samlinga er åpen for alle. Digital påmelding kommer.

 

29. april: Familiemiddag og familiegudstjeneste, Åsgårdstrand kirke

Det serveres middag kl. 16.30 i Åsgårdstrand kirke. Etter middagen går vi inn i kirkerommet og har en enkel familiegudstjeneste/samling. Her blir det utdeling av fireårsbok til de som er født i 2017. Middagen og samlinga er åpen for alle. Arrangementet er i samarbeid med søndagsskolen i Åsgårdstrand. Digital påmelding kommer.

 

6. mai: Familiemiddag og familiegudstjeneste, Skoppum arbeidskirke

Velkommen til familiemiddag kl. 16.30  i Skoppum arbeidskirke. Etter middagen blir det en enkel familiegudstjeneste/samling i kirkerommet. Her blir det sang ved Skoppumkirkens barnekor og utdeling av fireårsbok til de som er født i 2017. Middagen og samlinga er åpen for alle. Digital påmelding kommer.

 

Mai, bilrebusløp

I fjor hadde vi stor suksess med bilrebusløp i samarbeid med Søndagsskolen og Inspire-kirken. Vi gjentar denne aktiviteten i år, med nye oppgaver. Hver familie kjører rebusløypa i sin egen bil og deltar på aktiviteter utenfor flere kirker i Horten kommune. Mer informasjon og eksakt dato kommer!

 

Har du spørsmål om arrangementene? Ta kontakt på trosopplaerer@horten.kirken.no

 

Smittevern: Det skal være trygt å delta på aktiviteter i kirkens regi. Vi følger gjeldende smittevernregler fra regjeringen, Den norske kirke og kommuneoverlegen. Vi minner om hyppig håndvask eller bruk av håndsprit og at man holder god avstand til de man ikke bor sammen med, gjerne to meter. På samlinger sitter man kohortvis på faste plasser. På hobbyverksteder får familien/deltakeren utdelt materiell på sin plass, for å unngå unødvendig bevegelse i rommet. Det er påmelding og registrering på alle arrangementer. Deltakerlister oppbevares innelåst i 14 dager før de makuleres, dette er for å kunne bidra ved evt. smittesporing. 

 

Tilbake