Arrangementer i adventstida

Her finner du oversikt over alle konserter og arrangementer som skjer i kirkene våre i adventstida. Det skjer mye for både små og store og vi kan nesten garantere at julestemninga siger inn!

I Horten kirkelige fellesråd skjer det mye i adventstida for alle aldre. Det er konserter, teater, juleverksted, hyggetreff og julespill.

JULEKONSERTER

Borre kirke

11. desember kl. 19: Borre Vocale har sin julekonsert.

Horten kirke

28. november kl. 18: "Deilig er jorden" med Rein Alexander, Anita Skorgan m.fl. Billetter på Ticketmaster

1. desember kl. 21.30: "Julenatt" med Wenche Myhre, Jørn Hoel og Emil Solli-Tangen med kjente musikere. Billetter på Ticketmaster

3. desember kl. 17: Marinemusikkens julekonsert. Mer informasjon og mulighet for å bestille billetter HER

4. desember kl. 17: Horten menighets julekonsert med Horten kirkekor, Kvinnetetten og elever fra Horten kulturskole. Gratis inngang!

5. desember kl. 18.30: Horten skolekorps julekonsert

11. desember kl. 16: Storbandet Fokus og Lillås skolekor

12. desember kl. 18.30: Granly skolekorps julekonsert

14. desember kl. 21: "Vår jul" med Christian Ingebrigtsen, Maria Arredondo, Torstein Sødal, Gaute Ormåsen og Sofie Fjellvang. Billetter på Ticketmaster

Nykirke kirke

8. desember kl. 18 og kl. 20: Konsert med julekoret. Nykirke kirkes barnekor synger på den første konserten. Gratis inngang, kollekt ved utgangen til et veldedig prosjekt.

11. desember kl. 17: "Nine lessons and carols" med Fagerheim skolekorps og konfirmantene.

Skoppum arbeidskirke

6. desember kl. 19: Ra sanglags julekonsert

11. desember kl. 14: Lysheim skolekorps julekonsert

Åsgårdstrand kirke

26. november kl. 16.30: Konsert med Tomas og tvilerne

4. desember kl. 18: Ra Sanglags julekonsert

15. desember: Åsgården skolekorps julekonsert

ANDRE ARRANGEMENTER

Åpen kirke i Åsgårdstrand kirke i forbindelse med julemarkedet. 26. november kl. 14-16 og 27. november kl. 13-16. Salg av kaffe og vafler. Det blir musikalske innslag ved Anne-Beate Bakker Waalengen (bratsj) og Jan Øyvind Moskvil (trekkspill) lørdag kl. 14-14.30.

Engangskoret har øvelse 27. november i Åsgårdstrand kirke og synger i gudstjenesten kl. 16. Engangskoret er for alle sangglade og det er bare å møte opp! Tilbudet er gratis! Mer informasjon finner du HER

Teaterforestillinga "Ull, tull og stjernegull" for småbarnsfamilier i Sentrumskirken 7. desember kl. 16.30. Mer informasjon HER Arrangementet er gratis!

Julespill i Sentrumskirken 13. desember kl. 16.30. Det serveres middag og så møter vi juleevangeliet inne i kirkerommet etterpå. Mer informasjon og påmelding HER Arrangementet er gratis!

Hyggetreff i advent i Sentrumskirken 14. desember kl. 11.30.

Juleverksted og familiemiddag i Åsgårdstrand kirke 15. desember kl. 16.30. Vi spiser julegrøt sammen og lager fin julepynt. Arrangementet er gratis!