Engangskoret Åsgårdstrand – ny runde


Vi øver på røffe jule-spirituals med band.

 

Søndag, 27. november 2022, 1. advent, Åsgårdstrand kirke.
kl. 13-16 Åpen øvelse.
kl. 16.     Fremføring i lysmesse.


Gratis deltakelse uten påmelding!
Har du spørsmål, kontakt kantor Ansgar Beste, tlf: 969 45 779, ansgar.beste@horten.kirken.no.

Hvis du er glad i å synge røffe flerstemte spirituals med band, har du muligheten til å gjøre akkurat det 1. advent: Engangskoret Åsgårdstrand inviterer til en åpen øvelse med kantor Ansgar Beste. Vi øver på jule-spirituals, og vi har musikere fra bandet Jazz & Co med på laget.


Engangskoret er et prosjektbasert gospelkor- og lavterskel-tilbud i Åsgårdstrand menighet som foregår et par ganger i året og er for alle som liker å synge! Det er spesielt rettet mot deg som kanskje ikke har tid til å synge i kor året rundt. Hver øvelse er et selvstendig prosjekt som avsluttes med en egen fremføring. Det går helt fint å komme kun én gang, men man får best utbytte av å bli med flere ganger.

Alle kan være med i Engangskoret, uansett om du aldri har sunget i kor tidligere eller om du har lang fartstid som korsanger. Du trenger ikke å kunne noter. Engangskoret er åpent for både barn, ungdommer og voksne, men passer best for 10 år og oppover. Hele familien er velkommen. Vi oppfordrer særlig sangglade ungkarer, pappaer og herrer til å stille! Folk fra nabomenigheter og -kommuner er selvsagt også hjertelig velkomne.
 

Tilbake