Bli med på leir!


Vi prøver noe nytt! Barn født i 2009 inviteres med på leir i sommer!

Har du et barn født i 2009 som vil bli med på leir i sommer? 

Denne sommeren kan man velge mellom to leirer: Sportyfestivalen på Strand leirsted 19. - 22. juni eller Tria-leir på Knattholmen 8. - 10. august. Egenandelen er på 100kr og betales med Vipps direkte til oss (Vippsnummer kommer). Har du god økonomi og ønsker å bidra til at flere barn kan være med på leir er det lov å betale mer.

Barna meldes på via oss: PÅMELDING HER INNEN 22. JUNI for barn født i 2009 - (Er barnet ditt ikke født i 2009 må de melde seg på direkte til leirstedet via deres nettsider, faktura på leiren kommer da i posten)

I påmeldingsmodulen vil man få spørsmål om barnet kan meldes inn i ferieklubben. Det er ingen ekstra kostnad eller forpliktelser ved å være medlem, men vi får leiren litt billigere og leirstedet får støtte gjennom nasjonale ordninger.

Les mer om Sportyfestivalen her: https://www.strand-sandefjord.no/event-details/sportyleir-4-7-trinn?msclkid=f152ff8dcf6011ec87e4ea265b7ad22a

Les mer om Tria-leir her: https://kfuk-kfum.no/aktiviteter/event-id-34568

 

Horten menighet har fått et tilskudd for å drive prosjektet "leir for alle". Her inviterer vi de som skal begynne på ungdomsskolen til høsten med på leir, i år er det barn født i 2009. Mange av barna har sikkert vært på leirskole, men sommerleir er en egen opplevelse. Det er både sosialt og trivelig på leir! Her får man nye venner, er med på mange gøye aktiviteter med mye uteliv (bading, ulike aktiviteter, ballspill og lek), det blir lek og moro på kveldssamlinger,og sikkert litt lite søvn. Det er overnatting på internat eller hytte, og felles måltider i matsalen (det er noe helt eget å spise sammen med en stor gjeng!) og de som kommer sammen fra Horten bor i nærheten av hverandre. Det blir også med en voksenleder fra lokal-menigheten på deler av leiren. Mat og overnatting er inkludert i prisen.

Invitasjon er sendt til medlemmer i Den norske kirke, men tilbudet er åpent for alle barn født i 2009. Dersom barna har søsken som også vil reise på leir må søsken meldes på direkte til leirstedet og betale full pris. Barn som ikke er født i 2009 kan selvsagt blir med på leir, men de må meldes på direkte til leirstedet og man betaler selv.

Pakkeliste og mer informasjon kommer i forkant av leiren man har meld seg på. Dere ordner selv transport til leirstedet, men har du vanskeligheter med å ordne skyss ta kontakt med oss - så finner vi en løsning!

 

 

Har du spørsmål? Ta kontakt med sokneprest Frode Magnar Andersen på fma@horten.kirken.no eller menighetspedagog Tonje Solaug Folkestad på tf@horten.kirken.no

Tilbake