Robotix


En klubb for deg mellom 10-16 år som liker programmering og LEGO

Vi er en liten klubb for de mellom10 og 16 år som liker å programmere, og som ønsker å kombinere dette med bygging av roboter i LEGO. Roboten er basert på en computer som heter «EV3», og med et språk som heter MINDSTORM.

ROBOTIX holder til i Sentrumskirken og er en del av KFUK/KFUM-organisasjonen. Her at vi et eget rom med MYE LEGO som brukes til å bygge mange ulike typer kjøretøy som f.eks skal løse oppgaver på en bane med «hinder» laget av LEGO.  Vi kobler motorer og sensorer til EV3’ene og programmerer dette på laptop’er (MINDSTORM) og så er det bare å kjøre «Test-Run»! 

Vi arrangerer også LAN-party for medlemmer med venner. Vi har vært opp til 28 stykker på LAN-party 2 ganger i året, med bra forbindelse til internet og alltid god stemning

Vi har i dag 6 medlemmer, og ønsker oss flere jenter og gutter mellom 10 og 16 år til klubben vår. 

Vi ønsker også foreldre som har lyst til å engasjere seg i klubben. Noen av oss som er ledere i dag har ikke lengre egne unger i klubben og har begynt å tenke litt på overføring av klubben til etterfølgere. Dette vil bli en gradvis overgang, så det burde ikke være så skummelt. Og husk, bygging og programmering av roboter er like gøy for voksne som for barn, så dette er muligheten til å leve ut drømmen om å bygge kule roboter i LEGO uten at det tar opp masse plass hjemme :-) 

En ROBOTIX klubb-kveld er annenhver tirsdag, klokken 18.30 til 20.30. Oppstart våren 2023 er enda ikke planlagt.

 

Bildebeskrivelse: En robot av grå, svarte og røde legoklosser på et bord.
 

Tilbake