Konfirmant 2023


Her finner du informasjon og påmelding til konfirmasjon i Horten kirkelige fellesråd (Borre/Skoppum, Horten, Nykirke og Åsgårdstrand menigheter).

PÅMELDING TIL KONFIRMASJON: 

Ta kontakt med undervisningsleder Christine på 46934611 eller ck@horten.kirken.no

Nå er det din tur!

Neste år kan du feire din konfirmasjonsdag i kirken!

Velkommen som konfirmant i Horten kirkelige fellesråd du som er født i 2008.

I konfirmasjonstiden er det rom for å utforske mange viktige sider av livet sammen med andre. Som konfirmant får du lære mer om deg selv, om tro, om Gud og den verden du er en del av. Vi håper du vil være konfirmant hos oss!

Konfirmasjon er for alle

Alle er velkommen til konfirmasjonstid i kirken – både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig. Alle mennesker er forskjellig, og trenger ulike tilpasninger. Uansett funksjonsevne har du rett til en god konfirmanttid. Har du behov for individuell tilrettelegging, er det bare å ta kontakt med undervisningsleder så lager vi et opplegg som er tilpasset deg.

Konfirmasjon og dåp:  

Er du ikke døpt og lurer på om du likevel kan bli konfirmert i kirken? Klart du kan, du er heller ikke alene. Over tusen ungdommer blir hvert år døpt i forkant av konfirmasjonen. Vi legger til rette for egne private dåpsseremonier i starten av konfirmantåret. Der vil det også være mulighet for dåp av yngre søsken dersom man ønsker det.

Konfirmanttiden hos oss:

Konfirmanttiden vil bestå av både gruppesamlinger, leir, bo hjemme leir og fellessamlinger. Undervisningen vil foregå i grupper som er sammensatt fra alle menighetene i kommunen og det vil i tillegg være et par samlinger i lokal kirke. Alle konfirmantene skal også ha ministrant tjeneste på gudstjeneste i sin lokale kirke. Detaljert semesterplan og oversikt over når du skal være ministrant får du ved oppstart i uke 35.

Ten Sing-konfirmant:

Er du glad i å synge? Hos oss kan du velge å være ten sing konfirmant. Alle ten sing konfirmantene deltar på alle fellessamlinger, men istedenfor gruppesamlinger har de sin undervisning på Ten Sing mandager fra 18.30-21.00 i Skoppum kirke.

Gruppeundervisning:

Alternativ 1: Mandag 18.00-19.30 Sentrumskirken

Alternativ 2: Tirsdag 14.15-15.45 Sentrumskirken

Alternativ 3: Tirsdag 15.00-16.30 Borre menighetshus

Alternativ 4: Torsdag 15.00-16.30 Borre menighetshus

Alle er garantert dag og tid, men sted kan bli endret avhengig av gruppestørrelse. Har du noen du gjerne vil være på gruppe med, skriv det inn i påmeldingen så skal vi gjøre det vi kan for at alle skal få komme sammen med noen de ønsker dersom dere har valgt samme dag og tidspunkt.

Leir:

Vi reiser på leir til Knattholmen leirsted i Sandefjord 10-11.september.

Vi skal også ha en Bo-hjemme leir 24-26. mars. Denne avsluttes med en felles samtalegudstjeneste for alle konfirmantene i Horten kirke søndag 26.mars.

Konfirmasjonsdatoer 2023:

Horten kirke 7 og 14.mai

Skoppum arbeidskirke 7.mai

Åsgårdstrand kirke 7.mai

Borre kirke 14.mai

Nykirke kirke 14.mai

Løvøy 18.mai – Kun for de som er døpt der eller bor i gamle Falkensten skolekrets

Pris og betaling: 

Konfirmanter som tilhører Borre, Nykirke og Åsgårdstrand menigheter + ten sing-konfirmanter:

1500kr betales til kontonummer 2505 29 00 487. Betalingen merkes med konfirmantens navn.

Konfirmanter som tilhører Horten menighet: 1500 kr betales til kontonummer 2505 02 24 255. Betalingen merkes med konfirmantens navn

Avgiften dekker leir, fellesarrangement, mat og utstyr. Ta kontakt ved behov for oppdeling av innbetaling eller økonomisk støtte.

NB! Alle konfirmantene vil i tillegg få en giro på 200kr fra KFUK-KFUM som dekker medlemskap i konfirmantåret slik at vi får billigere leir.

Kontaktinformasjon: 

Undervisningsleder: Christine Krüger ck@horten.kirken.no tlf: 96645776/46934611

 

 

Tilbake