Familieaktiviteter høsten 2022


Her er oversikt over arrangementer for familier denne høsten. 

 

8. september kl. 16.30: Familiemiddag, Åsgårdstrand kirke

Vi ønsker å feire fire- og seksåringene litt ekstra nå rett etter barnehage- og skolestart. Vi inviterer til familiemiddag i Åsgårdstrand kirke. Det blir utdeling av "Min kirkebok" til fire- og seksåringer, men middagen er åpen for alle enten man er fire, seks eller seksti!

Påmelding med antall personer som skal spise sendes til tf@horten.kirken.no innen onsdag 7. september kl. 18.

 

15. september kl. 16.30: Familiemiddag med grilling, Sentrumskirkens bakhage

I forbindelse med jubileumsuka til Sentrumskirken (kirka er 50 år i år!) blir det familiemiddag med grilling i bakhagen. Det blir servering av pølser med tilbehør. Ta gjerne med stol eller teppe å sitte på. Dersom det blir dårlig vær spiser vi inne i underetasjen.

Middagen er gratis og åpen for alle. Ingen påmelding.

 

25. september kl. 11: Familiegudstjeneste, Borre kirke

Vel møtt til familiegudstjeneste i Borre kirke med utdeling av fire- og seksårsbok. Det blir sang ved Lysheim SFO-kor og Nykirke barnekor.

 

25. september kl. 11: Høsttakkefest for små og store, Sentrumskirken

Vel møtt til familiegudstjeneste med høsttakkefest i Sentrumskirken. Her blir det også mulighet for å få fire- og seksårsbok. Det serveres kirkekaffe etter gudstjenesten.

 

5. oktober kl. 16.30: Høstfest, Borre menighetshus

Vel møtt til høstfest og familiemiddag på Borre menighetshus. Det serveres grønnsakssuppe og det blir en kort andakt og samling etter middagen med en enkel hobbyaktivitet/lek.

 

20. oktober kl. 16.30: Familiemiddag, Nykirke

Det blir familiemiddag i kirkestua og samling i kirkerommet etterpå. Her deles det ut fire- og seksårsbøker. Middagen er gratis og åpen for alle, uansett om man er fire, seks eller seksti.

 

30. oktober kl. 1130: Supersøndag, Horten svømmehall/Sentrumskirken

De siste årene har vi hatt supersøndag i slutten av oktober, og i år er intet unntak! Vi starter med en times bading i Horten svømmehall før vi går til Sentrumskirken sammen. Der er det pizza fra kl. 13 og gudstjeneste fra kl. 14.  Arrangementet er gratis og åpent for alle!

Påmelding her innen 27.10.22

 

3. november kl. 17.30: Kirkerotte-teater, Borre menighetshus

Kirkerottene Vesle og Fredo kommer tilbake til Horten på besøk! Denne gangen blir det forestilling på Borre menighetshus. Forestillinga passer for barn 3-6 år. Gratis inngang.

 

19. november kl. 13-15:  Juleverksted, Borre menighetshus

Det blir tradisjonsrikt juleverksted på Borre menighetshus i november. Vi skal lage masse fin julepynt sammen og det blir servering av kaker, kaffe og saft. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

 

7. desember kl. 17.30: Ull, tull og stjernegull - juleforestilling i Sentrumskirken

Vi viser forestillinga "Ull, tull og stjernegull" - en musikalsk, visuell og interaktiv reise gjennom juleevangeliet. Forestillinga passer for småbarnsfamilier. Det serveres kveldsmat etterpå. Arrangementet er gratis og det er ikke påmelding.

 

13. desember kl. 16.30: Middag og julespill, Sentrumskirken

Velkommen til julespill for hele familien. Vi spiser middag sammen først før vi får høre og se julefortellinga. Påmelding HER innen 11. desember for å beregne hvor mye middag vi skal lage i stand.

 

15. desember kl. 16.30: Julegrøt og juleverksted, Åsgårdstrand kirke

Velkommen til familiemiddag med grøt. Etter på skal vi skal lage fin julepynt sammen. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

 

28. desember kl. 17: Juletrefest, Borre menighetshus

Endelig blir det ordentlig juletrefest igjen med gang rundt juletreet, bevertning, lodd og kanskje nissen kommer på besøk? Arrangementet er gratis og åpent for alle, ingen påmelding. 

 

 

Har du spørsmål om arrangementene eller ønsker å få SMS i forkant av slike arrangementer? Ta kontakt på trosopplaerer@horten.kirken.no

 

 

 

Tilbake