Familiemiddager i Åsgårdstrand kirke


Nå starter vi opp igjen med familiemiddag i Åsgårdstrand kirke!

 

Det blir tre samlinger høsten 2021 i samarbeid med søndagsskolen i Åsgårdstrand.

*AVLYST* 23. september blir det middag og en enkel familiegudstjeneste med utdeling av fireårsbok. Middagen og samlinga er åpen for alle, uansett om de er fire, seks eller seksti år! Vi spiser middag sammen før vi har ei samling i kirkerommet med sanger fra fireårsboka og en kort bibelfortelling. Etter samlinga blir det kirkekaffe og - saft og en enkel hobbyaktivitet for de som vil.

Påmelding sendes på e-post til tf@horten.kirken.no med antall personer som skal spise, og gi beskjed om vi skal ta hensyn til evt. allergi! Påmelding innen onsdag 22. september kl. 23.


28. oktober blir det middag og samling med utdeling av seksårsbok. Middagen og samlinga er åpen for alle, uansett om de er fire, seks eller seksti år! Vi spiser middag sammen før vi har ei samling med sang og bibelfortelling. Etter samlinga blir det kirkekaffe og -saft og en enkel hobbyaktivitet for de som vil.

Påmelding kommer (meld på alle som kommer, sånn at vi veit hvor mye mat vi skal lage)


16. desember blir det julegrøt og juleverksted. Vi spiser grøt sammen før det blir en kort andakt  og hobbyverksted der vi lager fin julepynt. Digital påmelding kommer.

 

Familiemiddagene er gratis og er en del av menighetens trosopplæring. Det er obligatorisk påmelding til middagene, dette er både for å vite hvor mye mat vi skal ordne, og for å kunne bidra til evt. smittesporing i etterkant. Smitteverntiltak blir fulgt på alle familiemiddager.

Søndagsskolen i Åsgårdstrand ønsker flere medlemmer. Det er mulig å melde seg inn når man kommer på familiemiddag, og det koster 50kr per år å være medlem.

 

Tilbake