Småbarnsang


Endelig småbarnsang igjen!

 

Det er fremdeles noen ledige plasser på småbarnsang denne høsten!

Vi møtes kl. 17.30 i underetasjen og synger i en halvtime før det blir enkel kveldsmat. Det blir småbarnsang hver mandag til og med 7. desember, untatt mandag 5. oktober (høstferie).

På grunn av smittevern er det plass til åtte familier, og det er påmelding slik at vi har oversikt over hvem som er til stede. Påmelding gjelder for hele semesteret og sendes til tf@horten.kirken.no I påmeldingen skriver du navn og alder på barnet/barna og en voksen, samt telefonnummer og evt. allergi/behov for tilrettelegging. 

Smittevern: Alle må vaske/sprite hender når de kommer. De som er til stede registreres med fullt navn og telefonnummer. 

Hver familie får ei matte til å sitte på under sangstunda, og vi oppfordrer til at man holder seg på sin egen matte. Husk minst en meter avstand til andre voksne.

Ved kveldsmaten er det ferdig oppskåret frukt og ostehorn/pizzasnurrer. Det er også mulig å ha med egen kveldsmat hvis man ønsker. Har barnet/barna allergi er det viktig at vi får beskjed om det på forhånd slik at vi kan ordne med allergivennlig mat, hvis man ikke tar med mat selv.

 

Småbarnsang er en del av trosopplæringen i Horten kirkelige fellesråd, og er åpen for alle i hele kommunen. Tilbudet er gratis.

Tilbake