Familieaktiviteter våren 2022


Her er oversikt over arrangementer for familier denne våren. Lista oppdateres med flere arrangementer.

 

 

27. februar kl. 10-14: Fastelavnsmoro og karnevalsgudstjeneste

Denne søndagen blir det karneval i Sentrumskirken. Det er mulig å komme kl. 10 og hjelpe til med å pynte kirkerommet til fest. Gudstjenesten begynner kl. 11 (mulig å komme direkte til gudstjenesten også). Etterpå blir det festkirkekaffe, bingo og aktiviteter i kjelleren. Påmelding kommer (for å vite ca. hvor mye mat vi skal planlegge).

 

2. april kl. 14-16: Påskeverksted

Vel møtt til tradisjonsrikt påskeverksted i Åsgårdstrand kirke. Det blir andakt, sang, gul buffet og vi skal lage masse fin påskepynt sammen. Vi lager også en stor påskehage som vi viser frem på familiegudstjenesten 3. april. Gratis inngang. Barn under 10 år må komme sammen med en voksen. Ta gjerne med hammer!

 

3. april kl. 11: Familiegudstjeneste

Velkommen til familiegudstjeneste i fastetida. Gudstjenesten feires i Åsgårdstrand kirke kl. 11. Sokneprest Carl-Ove Fæster, kantor Ansgar Beste og menighetspedag Tonje Folkestad og leder gudstjenesten. Det blir kirkekaffe og menighetens årsmøte etter gudstjenesten.

 

24. april kl. 9: Påskefrokost og familiegudstjeneste

Vi feirer barnas påskefest med deilig frokost og forbereder familiegudstjeneste i Sentrumskirken. Påmelding kommer.

 

7. juni kl. 16.30: Familiemiddag med grilling

Vi gjentar fjorårets suksess med grilling ved Skoppum arbeidskirke. Det blir pølser og saft, sokneprest Carl-Ove har en liten andakt og Skoppum barnekor synger. 

 

12. juni: Familiedag på Nykirke

Vi møtes på Frebergkastet til utegudstjeneste (inne i Nykirke kirke ved dårlig vær). Nykirke barnekor synger på gudstjenesten. Etterpå drar vi sammen til Buggegården og hilser på dyra og koser oss sammen. NB: Påmelding kommer.

 

Har du spørsmål om arrangementene eller ønsker å få SMS i forkant av slike arrangementer? Ta kontakt på trosopplaerer@horten.kirken.no

 

 

 

Tilbake