Tur til Gravity for Tweens - påmelding her

Her finner du digital påmelding for tur til Gravity

Det er svært viktig at barna er påmeldt på forhånd, slik at vi er sikre på at vi har nok biler. Det er ikke mulig å møte opp 11. desember uten å ha meldt seg på. Vi har plass til 16 barn (det vil ikke gå an å melde seg på når gruppa er full).

Hvis barna har sokker med antiskli er det veldig fint om de tar med disse. Vi ønsker ikke at barna tar med penger til å handle i kiosken. Vi spiser i Sentrumskirken før vi kjører til Gravity, så ingen skal trenge å kjøpe mat der. Ta med drikkeflaske, treningstøy og godt humør!

Oppmøte i Sentrumskirken mellom kl. 13 og 13.30. Vi spiser sammen kl. 13.45 og kjører til Gravity Tønsberg ca. kl. 14.30. Hoppetid fra 15-16.30. Vi er tilbake i Sentrumskirken kl. 17 og barna må hentes her (eller gå hjem selv).

Arrangementet er gratis for barna som går på Tweens. Kan du være sjåfør? Ta kontakt med Tonje Folkestad på tf@horten.kirken.no