Trine Rein: Julegaven

Julekonsert i Horten kirke 13. desember

For syvende gang besøker Trine Rein kirker omkring i Norge med sin sterke og stemningsfulle førjulskonsert Julegaven!

I år har hun med seg lokale kor til hver konsert, og tre av landets dyktigste musikere. I Horten kirke er det Holmestrand gospelkor som står på scenen. Sammen kommer dette unike ensemblet til å skape liv, glede og andektighet som seg hør og bør i adventstiden.

Trine Rein er kjent for å by på både humor og personlige historier. Dette er konserten for deg som lengter etter å senke skuldrene litt i en travel hverdag, og få med deg både åndelig påfyll og ekte juleglede på vei hjem igjen. Hjertelig velkommen!

Dørene åpner ca 20 minutter før konsertstart. Varighet ca 80 minutter uten pause.

For ledsagerbillett må man ringe callsenteret på tel. 22828197

Om konserten ikke blir utsolgt på forhånd blir det mulig å kjøpe billetter ved inngang. Pris: 450,- ingen kontant betaling

Billetter hos TICKETMASTER

Ordinær pris: kr 415,- + avg. kr 25,-