Julekonsert 9. desember i Nykirke kirke

Jul med Anita Hegerland og tenor Johan Christer Novsjø

Anita Hegerland synger julen inn med kjente og kjære julesanger. Anita er en av våre mest folkekjære artister med en internasjonal karriere uten sidestykke. Hennes stemme er solgt på over 30 millioner plater i hele verden og hun gjør over 100 konserter i innland og utland i året. I år starter hun feiringen i Norge av sitt 3-årige internasjonale 50 årsjubileum i musikken før hun feirer videre i Sverige og Finland i 2020 og Tyskland/Europa i 2021.

Julen 2019 har Anita gleden av å invitere med seg tenor Johan Christer Novsjø på en magisk og fortryllende mini-turné på Østlandet. Med seg har de førsteklasses musikere.

Velkommen til en varmende julekonsert!

Arrangements-tidspunkt/konsertstart: Nykirke Kirke - Mandag 9 desember kl: 18:30 Dørene åpner kl: 18:00

Billetter kan kjøpes på: www.ticketmaster.no