Kate Gulbrandsen "Min jul"

Julekonsert i Horten kirke

For første gang reiser Kate Gulbrandsen ut med en drøm hun har hatt lenge. En drøm om å dele sin juleglede med det norske folk.

Vi kjenner henne best som den blide jenta i den blå jakken som seiret med låten ”Mitt liv” i Melodi Grand Prix 1987.

Etter seieren har hun kontinuerlig jobbet med musikk. Dette har bla. resultert i flere egne sanger med personlige tekster. Hun er en aktiv artist og opptrer i ulike settinger, fjern og nær og deltok bla. i Stjernekamp 2016.

Med seg har hun et knippe erfarne musikere som lager en stemningsfull ramme rundt historiene Kate har å by på.

Ensemble:

Tomasz Jaworski – Gitar/Kor

Ole Morten Heien – Bass/Kontrabass/Kor

Øyvind Kristoffer Sæther – Gitar/Vokal

Ola Nordli Johansen – Perkusjon/Piano/Kor

Hege Dragerengen – Vokal/Perkusjon

Ønsker du å fylle hjertet med julefred og oppleve den varme gleden og energien Kate kan fylle et rom med, ønsker vi deg hjertelig velkommen til en unik julekonsert i Horten kirke 5. desember.