Gudstjenester 15. og 16. juni

Søndag 16. juni er treenighetssøndag og prekenteksten er hentet fra Apg 17, 22-34

HORTEN:

Lørdag formiddag kl. 12 blir det dåpsgudstjeneste i Horten kirke. Gudstjenesten ledes av sokneprest Frode Magnar Andersen og kapellan Lise Horn. Musikalsk ansvarlig er kantor Åse Igland Berg. Det blir musikalsk innslag med artisten NORA. Etter gudstjenesten blir det festkirkekaffe.

Søndag formiddag blir det gudstjeneste med nattverd i Sentrumskirken kl. 11. Gudstjenesten ledes av kapellan Lise Horn og organist Marianne Søraa. Søndagens offer går til menighetens arbeid.

Søndag ettermiddag blir det feiring av orgelet i Løvøy kapell, det har 50-årsjubileum i år! Konserten starter kl. 19. Det blir en konsert med variert orgelmusik, alt fra Bach via Mendelsohn til musikk av Egil Hovland. Horten kirkekor vil også delta med å oppføre en liten messe, «Messe Breve» av Leo Delibes. Solister på dette verket vil være søstrene Janne Anine og Malin Kjelven Kristoffersen. Inngangsbilletter koster 100kr og betales med vipps eller kontanter i døra. Etter konserten blir det jubileumsfest med kaker og kaffe, i regi av Løvøykapellets venner.

ÅSGÅRDSTRAND:

Søndag formiddag kl. 11 blir det avskjedsgudstjeneste for sokneprest Nils Magnus Hovland i Åsgårdstrand kirke. Gudstjenesten ledes av sokneprest Hovland og kantor Eli Rudland Næss. Prost Harald Bryne, sokneprest Carl-Ove Fæster og undervisningsleder Hilde Haug Larsen deltar. Det blir musikk ved Guri Skøre Solberg (solosang) og Anne-Beate Bakker Wålengen (bratsj). Det blir også et forsangerkor. Søndagens offer går til dekning av utgifter knyttet til nybygget. Etter gudstjenesten inviterer menighetsrådet til kirkekaffe.