Treffpunkt for 7.-10.klassinger

Sentrumskirken på fredager

Går du i 7.-10. klasse og kunne tenkt deg å treffe andre ungdommer og få nye venner? Da er Treffpunkt noe for deg! Vi starter opp 8.mars 2019. Dette er et samarbeid mellom Den norske kirke, Inspirekirken og Arken. Treffpunkt er foreløpig én fredag i måneden. Vi er sammen for å leke, prate, spille brettspill, air-hockey og biljard. Vi hører om Gud og Jesus. Det er forskjellige temaer (i tillegg til de ovennevnte aktivitetene) hver gang:

8. mars- baking, 12. april- tv spil, 10. mai - lag din egen tråløse høytaler, 7. juni- avslutning med grilling på Vollane på Karl Johans Vern.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på trosopplaerer@horten.kirken.no, andreas@inspirekirken.no, post@arken.no

Hilsen lederne Tonje Folkestad, Ellen Davis Haugen, Andreas Brenne, Nora Synnøve Dyrhol og Rahel Kapstad Landsend