Treffpunkt for 7.-10.klassinger

Sentrumskirken på fredager

Går du i 7.-10. klasse og kunne tenkt deg å treffe andre ungdommer og få nye venner? Da er Treffpunkt noe for deg! Dette er et samarbeid mellom Den norske kirke, Inspirekirken og Arken. Treffpunkt er annenhver fredag i Sentrumskirken, Thoresens gate 3. Vi er sammen for å leke, prate, spille brettspill, air-hockey og biljard. Vi hører om Gud og Jesus. Det er enkel servering, noen ganger lager vi mat og andre ganger er det snacks og drikke. Treffpunkt er et gratis tilbud.

I høst blir det Treffpunkt på følgende datoer: 6. og 20. september (båltur), 4. og 18. oktober, 1. og 15. november.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på trosopplaerer@horten.kirken.no, andreas@inspirekirken.no, post@arken.no

Hilsen lederne Tonje Folkestad, Ellen Davis Haugen, Andreas Brenne, Nora Synnøve Dyrhol og Rahel Kapstad Landsend