4-årsbokutdeling og 4-årsssamlinger Horten

Velkommen til Gudstjeneste 23.09.18 med utdeling av "Min kirkebok 4" og 4årssamlinger i ukene før.

Vi vil ønske deg og alle andre 4-åringer i Horten velkommen til kirken! Der vil vi dele ut en bok til hver av dere med bibelfortellinger om skapelsen og fortellinger om Jesus. Her er det gamle og nye barnesanger, og du kan lese om barna Bo og Nora. Dette skjer søndag 23. september kl. 11.00 i Sentrumskirken, Thoresens gate 3.

Dette er og en høsttakkefest. Familien din er selvfølgelig hjertelig velkommen til å bli med deg på gudstjenesten – kom gjerne i god tid. Registrering foregår i våpenhuset, ved inngangen til kirken.

Før dette har vi tre 4-årssamlinger tirsdag 4., 11., og 18. september kl. 1630-1800 i Sentrumskirken. Her starter vi med felles middag, så har vi en bibelfortelling, oppdager kirkerommet, synger sanger fra 4-årsboka, og leker sammen.  4-åringene bør har med en voksen.

Påmeldling samlingene (innen 02.09.18)

Påmelding til gudstjenesten (innen 20.09.18)