Sommermatineer i Horten kirke

Velkommen til en spennende konsertsommer i Horten kirke!

På sommeren er det et yrende liv ute på Karljohansvern, både av folk som besøker museene og Garasjetorget, kaféene og galleriene, men også av folk som benytter den flotte naturen, badestrendene eller besøker festningsanleggene.

Horten kirke ligger midt på Karljohansvern og dermed også midt i dette yrende folkelivet på sommeren. Kirken er en viktig kulturbærer på Karljohansvern med lange tradisjoner, og med bakgrunn i dette tilbys det en konsertserie med gratis søndagsmatineer på sommeren, slik at folk som bruker søndagen sin på Karljohansvern også kan få en flott musikalsk opplevelse. Horten kirke har et meget bra nyrestaurert orgel, et fint flygel, nydelig akustikk og er skapt for gode konsertopplevelser.

Konsertene er gratis, med unntak av konserten 23. juni. Det er mulig å gi en gave til det kirkemusikalske arbeidet ved utgangen.

Første konsert er søndag 23. juni kl. 14, og deretter blir det konsert annenhver søndag gjennom sommerferien.

Horten kirke er åpen fra kl. 12 de søndagene det er matinékonsert.

Søndag 23. juni

Avslutningskonsert Horten kammermusikkfest 2019. Inngang 275 kr.

Crusell: Concert Trio "potpurri" for klarinett, fagott og horn

Brahms strykesekstett i B-dur, Op. 18

Søndag 7. juli

Orgelmatiné med Dorothee Raschwitz