Tweens

Et tilbud for 4.-7. klasse annenhver onsdag fra kl 13-1515

Tweens Sentrumskirken (Thoresensgate 3)

Et etterskoletid-tilbud for barn som går i 4.-7.klasse i Horten kommune. Her får barna et enkelt måltid, spille brettspill, gjøre lekser, klippe, lime og tegne, eller vi kan sitte og skravle. Det kan hende vi går ut om det er fint vær. Det vil alltid være to voksne tilstede. Tilbudet er gratis. Ansvarlige er Rahel Kapstad Landsend, trosopplærer og Lise Horn, prest.
Ta gjerne kontakt ved spørsmål: rkl@horten.kirken.no / lh@horten.kirken.no  eller på tlf: 33 52 91 12 / 95 27 67 56

Her er programmet for høsten 2018

Følgede onsdager høsten 2018, fra kl 13-1515:

29. aug., 12. sept.(Borre Mengihetshus), 26. sept., 17. okt., 31. okt., 14. nov.(Borre Menighetshus), 28. nov., 12. des.

Den 26. sept inviterer vi barna som er med på Tweens til en tur til Gravity, trampolineparken i Larvik. Vi spiser før vi kjører. Barna møter opp kl.1330, og vi er tilbake igjen kl. 1730. Barna må ha på seg egnet tøy og ta med 30 kr til kjøp av antisklisokker (evt ta med slike sokker hjemmefra).  Påmelding til Gravity er stengt, da det er fult.

Vi trenger at foresatte fyller ut samtykkeskjema i forbindelse med lov til å sitte på i privatbil. Spesielt de som har meldt seg på til Gravity bes om å sende dette skjemaet:

Skriv ut skjemaet, fyll ut og send et bilde av det til rkl@horten.kirken.no