Tweens

Et tilbud for 4.-7. klasse annenhver onsdag fra kl 13-1515

Tweens Sentrumskirken (Thoresensgate 3)

Et etterskoletid-tilbud for barn som går i 4.-7.klasse i Horten kommune. Her får barna et enkelt måltid, spille brettspill, gjøre lekser, klippe, lime og tegne, eller vi kan sitte og skravle. Det kan hende vi går ut om det er fint vær. Det vil alltid være to voksne tilstede. Tilbudet er gratis. Ansvarlige er Rahel Kapstad Landsend, trosopplærer og Lise Horn, prest.
Ta gjerne kontakt ved spørsmål: rkl@horten.kirken.no / lh@horten.kirken.no  eller på tlf: 33 52 91 12 / 95 27 67 56

Her er programmet for våren 2019

Den 13. feb 2019 inviterer vi barna som er med på Tweens til en tur til Gravity, trampolineparken på Sem. Vi spiser før vi kjører. Barna møter opp til vanlig tid og får pølser. Vi er tilbake igjen kl. 1630. Barna må ha på seg egnet tøy og ta med 30 kr til kjøp av antisklisokker (evt ta med slike sokker hjemmefra). Kan du være sjåfør den dagen? Skriv dette i kommentarfeltet i påmeldingen:

Påmelding Gravity 13.02.19 her