Tweens

Et tilbud for 4.-7. klasse annenhver onsdag fra kl 13-1515

Tweens Sentrumskirken

Et etterskoletid-tilbud to onsdager i måneden kl. 13-15 for barn som går i 4.-7.klasse i Horten kommune. Noen ganger er vi i Sentrumskirken (Thoresens gate 3), andre ganger i Borre menighethus (Tveitenveien 18). Vi drar også til steder som Gravity Sem, bowling, stranda, eller svømmehallen i Horten. Denne våren avslutter vi med en overnatting fra 20.06.-21.06. Mer info om dette kommer når det næremer seg!

På Tweens får barna et enkelt måltid, en kort andakt og mye tid til aktiviteter som brettspill, gjøre lekser, klippe, lime og tegne, billiard, bordtennis, utefotball eller vi kan sitte og skravle. Bli kjent med andre Tweens (store barn før de blir teens: tenåringer) på din alder! Det kan hende vi går ut om det er fint vær. Det vil alltid være to voksne tilstede. Tilbudet er gratis. Ansvarlige er Rahel Kapstad Landsend, trosopplærer og Lise Horn, prest.
Ta gjerne kontakt ved spørsmål: rkl@horten.kirken.no / lh@horten.kirken.no  eller på tlf: 33 52 91 12 / 95 27 67 56

Her er programmet for våren 2019

Her finner du informasjon om overnattingen i Åsgårdstrand kirke!

Påmelding for overnatting i Åsgårdstrand kirke 20.06-21.06 her!