Venneklubben

- en klubb for ungdom med nedsatt funksjonsevne

VELKOMMEN

TIL

VENNEKLUBBEN!

VENNEKLUBBEN er en klubb for ungdom med nedsatt funksjonsevne.  Her er ungdom fra 13 år og oppover velkommen.

Klubben møtes hver 14.dag, og det er tirsdag som er klubbdag. Vi møtes i Skoppum kirke kl.17.30 og er sammen til kl.19.30.

Klubbkvelden starter med en samling i kirkerommet. Her er det sang og musikk, og det fortelles en bibelfortelling. Ansvarlig for denne samlingen er diakon Anne Karine Jordsmyr, organist Marianne Søraa og en av prestene i Borre eller Horten.

Etter den samlingen, er det tid for spill, lek og prat. Vi er så heldige å få låne lokalene til den kommunale ungdomsklubben, og der er det biljard, bordtennis, fotballspill og air-hockey. I tillegg er det mange forskjellige brettspill. For de søm ønsker å strikke eller holde på med andre hobbyartikler, har vi også en krok for det.

Kveldsmat hører med, og vi spiser sammen fra ca. kl.18.45. Som oftest har vi brød, pålegg, ost, egg, syltetøy, kaffe, te og juice. Før høytider og siste gang før sommeren, har vi alltid noe annet; ofte en form for varm mat.

Vi skjønner at det ikke alltid er like lett å komme akkurat til kl.17.30 og det er heller ikke alle som er til det er slutt. Vi sier derfor at på Venneklubben kan man komme å gå slik som det passer.  Hvis en skulle komme etter at samlingen i kirkerommet er begynt, er det bare til å komme inn å være sammen med oss. Her er det ingen som forstyrrer!

Klubben er gratis, men mange synes det er fint å kunne betale for maten de spiser, så da har vi sagt at de som ønsker å vil, kan betale kr. 20,-

Har man ikke penger med seg; er det selvfølgelig bare til å spise allikevel.

Venneklubben kom i stand ved at noen foreldre tok kontakt med oss og spurte om ikke kirken kunne ha et tilbud til deres unge. Det er Horten menighetsråd som er ansvarlig, og leder av rådet, Hilde Nornes og diakon Anne Karine Jordsmyr som er hovedansvarlig for klubben.

Datoer for Venneklubben våren 2018:  10. april, 24.april , 8.mai

Kontaktperson: Diakon Anne Karine Jordsmyr, tlf. 92 26 60 98/ akj@horten.kirken.no