Venneklubben

- en klubb for ungdom med nedsatt funksjonsevne

VELKOMMEN TIL VENNEKLUBBEN!

Venneklubben er et møtested for ungdom med særskilte behov. Aldersgruppen er fra ungdomsskolealder og oppover. Vi møtes annenhver tirsdag i Skoppum kirke  og vi er sammen fra  kl.17.30 -19.30.  Skoppum kirke er godt tilrettelagt for  rullestolbrukere.

Klubbkvelden består av flere ting: samling i kirkerommet hvor vi synger forskjellige sanger og hører en bibelfortelling.  Etter den samlingen er det tid for spill og aktiviteter. Vi er så heldige å få låne lokalene til den kommunale ungdomsklubben, så her er det mulighet for bordtennis, fotballspill, biljard, lufthockey og mange brettspill. Det er også god anledning til å sitte i sofakroken og prate sammen.

Kvelden avsluttes med kveldsmat. Som oftest har vi vanlig brød og pålegg, men noen ganger har vi litt ekstra. Vi tar hensyn til allergier og kosthold.

Det er flott hvis alle kan være til stede under hele klubbkvelden, men vi skjønner at det ikke alltid er like lett å få til. Så vi sier at på Venneklubben kan man komme og gå slik det passer.

Vi begynner høstsemesteret tirsdag 11. september, og vi håper at det blir mange som møtes i Skoppum kirke den kvelden.

Kontaktperson: Diakon Anne Karine Jordsmyr, tlf. 92 26 60 98/ akj@horten.kirken.no