Hyggetreff i Sentrumskirken

VELKOMMEN TIL HYGGETREFF I SENTRUSMKIRKEN

HORTEN MENIGHETSPLEIE inviterer til hyggetreff i Sentrumskirken annenhver onsdag fra kl.11.30 til kl.13.30.

Dette er et møtested for alle hvor vi legger stor vekt på fellesskap og sosialt samvær. Hver gang har vi dagens gjest og et tema. Andre faste innslag er allsang, loddsalg, andakt.  Kaffe, te og formiddagsmat hører naturligvis med; det samme gjør god tid til å prate sammen.

Hyggetreffet holder til i underetasjen i kirken.

Programmet videre dette semesteret er:

ONSDAG 7.MARS              Organist Marianne Søraa spiller på mange strenger

ONSDAG 21.MARS            «Min engel». Besøk av prest Lise Horn

ONSDAG 4.APRIL              Løvøykapellets venner.  Ole Jan Aasen

ONSDAG 18.APRIL            Besøk av Børre Jacobsen

ONSDAG 2.MAI                   «Min arbeidshverdag». Studentprest Pernille Astrup

ONSDAG 23.MAI                 Besøk av sokneprest Frode Magnar Andersen

ONSDAG 6.JUNI                 FORMIDDAGSTUR

ONSDAG 20.JUNI               Grøtfest

ONSDAG 18. JULI               Sommertreff

Menighetspleien skal i år arrangere en 4-dagers tur til Nythun Høyfjellstue i Valdres. Avreise er mandag 27.august og vi er tilbake i Horten torsdag 30.august.  Nærmere opplysninger om turen vil bli gitt på hyggetreffet og ved eget oppslag på menighetens hjemmeside.