Viktig info

Her ligger all informasjon for konfirmanter i Borre, Nykirke, Skoppum og Åsgårdstrand

Her finner du informasjon til konfirmanter og foreldre/foresatte. Det blir lagt ut informasjon her fortløpende. Klikk på de aktuelle linkene under.

Informasjonsbrosjyre for konfirmanter i Borre, Nykirke, Skoppum og Åsgårdstrand menigheter: Velkommen som konfirmant 2020

Betaling av konfirmantavgift:

Kr. 1400,- betales til kontonr. 2505.29.00487

Ten Sing-konfirmanter betaler kr. 1200 i konfirmantavgift + kr. 200 til kfuk kfum sentralt. (betalingsinfo for medlemsskap i kfuk kfum sendes på sms)

Betalingsfrist: 20. sept. 2019. Husk å oppgi konfirmantens navn!

Julebrev

Oversikt over fordeling på konfirmasjonsgudstjenester

INFORMASJON FOR KONFIRMANTER BORRE

Timeplan vår 2020 - Oversikt over undervisning og viktige datoer/arrangementer i vår for konfirmanter i Borre.

INFORMASJON FOR KONFIRMANTER NYKIRKE

Timeplan vår 2020 - Oversikt over undervisning og viktige datoer/arrangementer i vår for konfirmanter i Nykirke.

INFORMASJON FOR KONFIRMANTER SKOPPUM

Timeplan vår 2020 - Oversikt over undervisning og viktige datoer/arrangementer i vår for konfirmanter i Skoppum.

INFORMASJON FOR KONFIRMANTER ÅSGÅRDSTRAND

Timeplan vår 2020 - Oversikt over undervisning og viktige datoer/arrangementer i høst for konfirmanter i Åsgårdstrand.