Info/ påmelding til 4-årsbokutdeling i Sentrumskirken 24.09.17

Bli med på 4-årsbokuteling og 4-årssamlinger!

Vi vil ønske alle 4-åringene velkommen til familiegudstjeneste i Sentrumskirken søndag 24.september kl. 11. Der vil 4-ringene få utdelt "Min kirkebok 4". Boken inneholder bibelforellinger, som f.eks.om skapelsen og fortellinger om Jesus. Den inneholder også mange fine sanger, samt en tegneseriefortellinger om Bo og Nora. Familien din er hjertelig velkommen til å bli med deg på gudstjenesten. Kom gjerne i god tid, da alle 4-åringer som kommer registreres ved inngangen til kirken, i våpenhuset.

Før og etter denne gudstjenesten ønsker vi velkommen til ettermiddagssamlinger for alle 4-åringer! Det er på tirsdager fra kl 1730-1845 i Sentrumskirken. Her hører vi bibelfortellinger, synger sanger fra boka dere skal få og spiser kveldsmat tilslutt. Her er datoer for samlingene: 19. september, 26. september, 10. oktober og 17.oktober.

Søndag 22. oktober kl 11 markerer vi avslutningen på 4-årssamlingene ved å delta på høsttakkefest i Sentrumskirken.

MELD DEG PÅ HER

Her er invitasjonen som kom i posten/på døren.