Konsert i Horten kirke 21. mai - Horten kirkekor

Konsert i Horten kirke 21. mai kl. 19.00. Billetter kr. 100,-

Søndag 21. mai inviterer Horten kirkekor til konsert med musikk av John Rutter.

John Rutter er en meget kjent britisk nålevende komponist som har skrevet utrolig mye vakker musikk, og særlig for kor. Komposisjonene og arrangementene til Rutter blir fremført over hele verden. Rutter er mest kjent for kirkemusikk, det meste forankret i den britiske korkulturen. Han har komponert og arrangert mange koraler, særlig julesanger, og han har komponert større korverk som Gloria og Requiem.

Horten kirkekor har med seg en gruppe talentfulle ungdommer fra vokalseksjonen ved Horten kulturskole.

De har også vært så heldige å få med seg den meget dyktige fløytisten Inger Johanne Berg. Hun er utdannet fløytist ved Norges Musikkhøgskole og Guildhall School of Music and Drama og har vært ansatt i Det Norske Blåseensemble siden 2008. Inger Johanne er en anerkjent musiker som i tillegg til sitt daglige virke i Halden har en rekke oppdrag som solist og kammermusiker. Hun har medvirket en rekke ganger ved Risør Kammermusikkfest og var årets festivalprofil under kammerfest i Østfold i 2016.

Billetter koster kr 100 og kan kjøpes i døra. (Barn under 12 år gratis) - mer informasjon på plakat