Utdeling av fireårsbok i Åsgårdstrand kirke

27. mai blir det utdeling av fireårsbok på familiegudstjeneste i Åsgårdstrand kirke. Gudstjenesten starter til vanlig tid kl. 11. Trosopplærer Tonje Folkestad deltar i gudstjenesten, sammen med Asbjørn Bårnes (prest) og Eldrid Folkeson (organist).

Dersom det er fireåringer fra Borre, Nykirke eller Skoppum menigheter som ikke kunne komme på fireårsbok-utdeling i sin kirke kan de gjerne komme til Åsgårdstrand for å få bok der. I Horten menighet blir det utdeling i september.

Påmelding til utdelingen: tf@horten.kirken.no

Det er også familiemiddag torsdag 24. mai kl. 17 i Åsgårdstrand kirke. Da inviterer menigheten til middag for alle i menigheten, og familier med fireåringer er spesielt invitert. Her er link til arrangementet på facebook: https://www.facebook.com/events/508368916223774/ (send gjerne en e-post med antall middagsgjester i din familie, sånn at vi veit ca. hvor mange vi skal lage middag til).