Vil du bli en SUPERAGENT?

Arrangement for 10-åringer

Alle 4.klassinger inviteres til å være superagenter! Kanskje var du med på tårnagent i fjor? Nå kan du ta agentoppdraget videre og bli superagent!

Dette trosopplæringstiltaket har fokus på rettferdighet og internasjonal solidaritet. Her kan barn lære om vårt superagentoppdrag: å gjøre verden til et bedre sted! Materiellet er utviklet av Kirkens Nødhjelp og IKO og det er mange spennende temaer vi skal gjennom i løpet av samlinga.

Fjerdeklassingene inviteres til agentsamling i Sentrumskirken 6. og 7. april.

I Sentrumskirken varer opplegget på lørdag fra kl. 11-16, med bibelfortelling, lek, mat, gudstjenesteverksted, oppdrag og ulike aktiviteter. Søndag er det familiegudstjeneste kl. 11, der agentene har ulike oppgaver. Hele familien, venner og naboer er velkomne til gudstjenesten!

Alle døpte 10-åringer (født i 2009) får invitasjon i posten, men arrangementet er åpent for alle! Ta gjerne med en venn!

Spørsmål? Ta kontakt med trosopplærer Tonje Folkestad og Rahel Kapstad Landsend på trosopplaerer@horten.kirken.no

Digital påmelding her:

Superagent i Sentrumskirken