TårnAgent i Borre og Horten kirke

8-åringer får utforske kirken, klokketårnet og Bibelen.

I januar inntar TårnAgentene Borre og Horten kirker. Alle 3. klassinger er invitert (invitasjon kommer i posten til alle medlemmer og tilhørende i Den norske kirke - men alle er velkomne, så ta gjerne med en venn!).

Barn i menighetene Borre, Nykirke, Skoppum og Åsgårdstrand inviteres til Borre kirke, og barn i Horten menighet inviteres til Horten kirke.

TårnAgentene har kirka som hovedkvarter, sammen med sjefsagentene Tonje og Rahel som er trosopplærere.

TårnAgentene skal få bli bedre kjent i de spennende kirkene på Kirkebakken og Karljohansvern, løse ulike oppdrag, høre bibelfortelling og være med på å lage gudstjeneste. Vi skal spise god mat, leke, oppdage kirka og ha ulike aktiviteter.

NB: På grunn av for få påmeldte blir arrangementet i Borre kirke avlyst, men alle som ønsker det er velkommen til å delta på TårnAgent i Horten kirke 27. og 28. januar! Påmelding under.

Borre kirke: 20. og 21. januar, oppstart kl. 15 på lørdag, og vi er ferdige kl. 20. Søndag møter vi i kirka kl. 10 og gjør de siste forberedelsene før gudstjenesten.

Horten kirke: 27. og 28. januar, oppstart kl. 15 på lørdag, og vi er ferdige kl. 20.  Søndag møter vi i kirka kl. 10 og gjør de siste forberedelsene før gudstjenesten.

Det er elektronisk påmelding til TårnAgent:

Påmelding Horten kirke (påmeldingsfrist innen 25. januar kl. 23)

For mer informasjon, ta kontakt på e-post trosopplaerer@horten.kirken.no, merk e-posten med "agent Borre kirke" eller "agent Horten kirke".

Arrangementet er for alle, og det er gratis å delta.