Utdeling av seksårsbok i Åsgårdstrand, Skoppum og Borre kirker

Datoer for utdeling av seksårsbok

Nå har skolestarterne gått på skolen i flere uker, og det er på tide å få feire de litt i kirka. Vi deler ut ei flott bok med sanger, bibelfortellinger og tegneserier til alle seksåringene på familiegudstjenester i de lokale kirkene.

24. september kl. 11 er det utdeling på familiegudstjeneste i Åsgårdstrand kirke, samling for seksåringene torsdag 21. september kl. 17:30 i Åsgårdstrand kirke.

15. oktober kl. 11 er det utdeling på familiegudstjeneste i Skoppum kirke, Skoppumkirkens barnekor deltar i gudstjenesten.

22. oktober kl. 11 er det utdeling på familiegudstjeneste i Borre kirke.

Påmelding til seksårsbok kan sendes til trosopplærer Tonje Folkestad på e-post tf@horten.kirken.no eller ved oppmøte i kirken (si fra når dere kommer, så får vi registrert navn på barna). Det arrangeres høstfest for hele familien på Borre menighetshus 12. oktober, her starter vi med felles middag før vi har bibelfortelling og aktiviteter. Seksåringene er spesielt invitert hit.