Velkommen som konfirmant

Her finner du elektronisk påmelding til konfirmasjon 2019. Klikk på linken for din menighet og fyll ut skjemaet. Påmeldingen åpner 1. juni.

Invitasjon med lokal informasjon ble sendt i slutten av mai. Ta kontakt med kirkekontoret dersom du ikke har mottat brev i posten. Det vil også bli arrangert informasjonsmøter (et for Borre/Åsgårdstrand/Nykirke/Skoppum og et for Horten) i løpet av juni.

9.klassinger som går på Holtan ungdomsskole vil oppleve at noen får invitasjon til Borre, Åsgårdstrand, Nykirke og Skoppum, mens andre får invitasjon til Horten avhengig av bostedsadresse. Dersom du har fått invitasjon fra Borre og ønsker å være konfirmant i Horten eller motsatt – ta kontakt med menighetskontoret!

Påmelding for konfirmanter i Horten menighet 2018/2019

Påmelding for konfirmanter i Borre menighet 2018/2019