Hjemmekontorløsning Kirkedata
Tilkobling Kirkedata hjemmefra
For å koble seg på Kirkedata hjemmefra har mange brukt en web-leser og logget seg inn via ssl.kirkedata.no. 8.12.14 ble det lagt ut en driftsmelding på www.kirkedata.no:
Vår hjemmekontor boks (SSL.KIRKEDATA.NO) er ødelagt etter straumstansen i helgen, vi har drevet og faset denne ut det siste året så det er ikke så mange som er berørt. For det som fortsatt bruker (SSL.KIRKEDATA.NO) til hjemmekontor kan gå inn på vår driftshandbok og følge veiledninga der til og koble seg inn på RDP.

Det er altså en løsning som er bedre enn å bruke web-leseren din. Det er å bruke RDP. Dette er en påloggingsmåte som gjør ting enklere. Her finner du lenkene som forklarere hvordan du setter opp en RDP-oppkobling på PC og MAC.

Oppsett PC
Oppsett MAC

Vi bruker Office2010 versjonen (så da bruker vi rdp3).

Ønsker du info om web-mail, oppsett av mail på mobil, endring av passord og mye annet henvises til den komplette Driftshandboka fra Kirkedata.
Prøv å finn ut av problemene med å se her. Har du problemer kan du snakke med Edgard eller Carsten på kirkekontoret, eller du kan ringe support på Kirkedata, 700 95260.