Sprell Levende - Borre menighetshus

Søndag ettermiddag på Borre menighetshus

Alle små og store er velkommen på Sprell Levende-samlinger på Borre menighetshus ca. en søndag i måneden.
På Sprell levende synger vi, hører bibelfortellinger, leker og blir kjent med hverandre! Vi avslutter samlinga med kveldsmat.

I høst møtes vi: 25. september, 23. oktober, 30. oktober (Supersøndag i svømmehallen), 11. desember (juleverksted). Barn i 2. - 5. klasse kan også være med på Bo hjemme-leir 3. og 4. september i Skoppum kirke, Søndagsskolen er med og arrangerer denne leiren.

Ta med mamma, pappa eller besteforeldrene dine og kom!
Vil du har mer informasjon? Ta kontakt med Rahel Kapstad Landsend (952 76 756)

«På søndagsskolen kan barn få lære hvem Jesus er og få et nærmere forhold til Gud og til andre mennesker. På denne måten oppfyller vi misjonsbefalingen og forpliktelsen til å gi evangeliet videre til nye generasjoner».